Drinks & cocktails
30. december 2012

Skyfall-cocktail

Opskrift: Dejlig frugtrig cocktail med en eftersmag af appelsin - en succes til nytårsfesten
Af: Beagle Iuel-Brockdorff
Skyfall-cocktail

foto: Bjørn Jakobsen

Skyfall-cocktail

Ingredienser
4 cl Skyy vodka
4 cl Aperol
8 cl passionsfrugtsaft, fås i velassorterede grønthandlere og supermarkeder
Ca. 20 cl San Pellegrino appelsinsodavand (kan du ikke få San Pellegrino, kan du bruge en anden appelsinvand, men ikke den sødeste slags)
Isterninger

Pynt:
Appelsinskiver

LÆS MERE: Vil du have et farverigt nytår? SØNDAG har samlet 6 festlige og kulørte cocktails, se hvordan du laver dem, her

Fremgangsmåde
Bland vodka, Aperol og passionsfrugtsaft i en kande og hæld op i 2 store cocktail- eller vinglas.

Fyld glassene op med appelsinvand og kom isterninger og appelsinskiver i. Servér straks.

LÆS MERE: Er du mere til de klassiske festdrinks som f.eks. Mojito og Margarita, så find opskrifterne på dem, her

Læs også