Drinks & cocktails
19. december 2013

Hylde-toddy med rom og lakrids

HyldebÊrsaft smager bare sÄ godt. PrÞv den til en varm toddy med mÞrk rom og lakrids. Det er altsÄ godt. Har du ikke lakridssirup, kan du krydre med stjerneanis, som ogsÄ giver en fin lakridssmag
Af: Susanne Palmqvist
Hylde-toddy med rom og lakrids

Foto: Anders SchĂžnnemann

Hylde-toddy med rom og lakrids 4 glas

INGREDIENSER

4 dl hyldebĂŠrsaft (f.eks. Rynkeby)3 dl vand1 dl mĂžrk rom eller cognac4 skiver Ăžkoappelsin eller Ăžkocitron1 spsk. lakridssirup (f.eks. fra BĂŒlow eller Karlsens) eller 3 stjerneanisevt. lidt mĂžrkt rĂžrsukker til at sĂžde med Opskrift - sĂ„dan laver du hylde-toddy med rom og lakrids 1. Bring hyldebĂŠrsaft, vand og citrusskiver nĂŠsten til kogepunktet. Sluk, og rĂžr rom og lakridssirup i (eller kog stjerneanis med). Smag det til, om du Ăžnsker det mere sĂždt (rom er sĂždt, men det er cognac ikke, sĂ„ prĂžv dig frem). 2. ServĂ©r drikken i varmesikre glas eller kopper. PRØV OGSÅ: Ulrikkes glĂžgg

LÊs ogsÄ

Bliv medlem af femina+

Du skal vÊre medlem for at gemme denne artikel. Medlemskabet giver dig ubegrÊnset adgang til alt indhold.