
Overgangsalder
Foto: Anders Schønnemann
Hylde-toddy med rom og lakrids 4 glas
INGREDIENSER
4 dl hyldebærsaft (f.eks. Rynkeby)3 dl vand1 dl mørk rom eller cognac4 skiver økoappelsin eller økocitron1 spsk. lakridssirup (f.eks. fra Bülow eller Karlsens) eller 3 stjerneanisevt. lidt mørkt rørsukker til at søde med Opskrift - sådan laver du hylde-toddy med rom og lakrids 1. Bring hyldebærsaft, vand og citrusskiver næsten til kogepunktet. Sluk, og rør rom og lakridssirup i (eller kog stjerneanis med). Smag det til, om du ønsker det mere sødt (rom er sødt, men det er cognac ikke, så prøv dig frem). 2. Servér drikken i varmesikre glas eller kopper. PRØV OGSÅ: Ulrikkes gløggDu skal være medlem for at gemme denne artikel. Medlemskabet giver ubegrænset adgang til alt indhold.