Mad
19. december 2012

Dild- og æblesild med krydderurtesalat

Julefrokosten: Dild, æbler og sild er et fantastisk miks - server den smagfulde sild til julefroskten
Af: Camilla Zarah Lawes
https://imgix.femina.dk/media/sondag/2012/12/51/madsag-julefrokost/2-julefrokost612x325.jpg

foto: Bjørn Jakobsen

Dild- og æblesild med krydderurtesalat

(Tid: 8 min. + Hviletid : 2 timer)

Ingredienser

4 store marinerede sildefileter

Dressing:
1 rødt æble
1 dl creme fraiche 18%
1 tsk dijonsennep
4 spsk hakket dild
Saft af ¼ øko-citron
Havsalt, peber

Krydderurtesalat:
Dild
Kørvel
Olivenolie
Friskkværnet peber

LÆS MERE: Få mere inspiration til julefrokosten - SØNDAG har samlet 7 lækre opskrifter, der giver den gode julefrokost

Fremgangsmåde

Dræn væden fra sildene, dup dem helt tørre og del dem i lige store firkantede stykker.

Skær æblet i fine terninger, gem lidt til pynt.

Bland ingredienserne til dressingen sammen og vend sildestykkerne i.

Lad sildene stå på køl mindst 2 timer inden servering.

Anret dildsildene med finthakket æble og den blandede krydderurtesalat.

LÆS MERE: Mangler du mere inspiration til sild, så giver SØNDAG dig her tre opskrifter på lækre sild

Læs mere om:

Læs også