Annonce
Mad
8. december 2011

Tiramisu med et strejf af jul

Tiramisu med toner af jul – nem, smagfuld og super hurtig at lave. Win, win, win! FĂ„ opskriften pĂ„ den lĂŠkre tiramisu i den julede udgave her
Af: Louisa Lorang
tiramisu

Foto: Anders SchĂžnnemann

Tiramisu med et strejf af jul til 10 personer

DET SKAL DU BRUGE TIL TIRAMISU
200 g mascarpone
2 spsk. marsala (italiensk hedvin)
2 spsk. stĂŠrk, kold kaffe
4 pasteuriserede ĂŠggeblommer
100 g sukker
korn af 1 stang vanilje
3 pasteuriserede ĂŠggehvider
1œ dl piskeflĂžde

ENDVIDERE
ladyfingers, ca. 400 g
2 spsk. kakao
1 tsk. stĂždt kanel
1 nip stÞdt allehÄnde

PRØV OGSÅ: Tiramisu med hvid chokolade og jordbér

Opskrift - sÄdan laver du tiramisu med et strejf af jul

1. Pisk mascarpone, marsala og kaffe sammen. Pisk ĂŠggeblommerne hvide og luftige med sukker og vaniljekorn.

2. Pisk ĂŠggehviderne stive, og pisk flĂžden til skum.

3. RĂžr ĂŠggesnapsen i mascarponecremen, og vend forsigtigt fĂžrst flĂždeskum og til sidst ĂŠggehvider i massen.

4. LÊg ladyfingers i ét lag i et fad med kant. Top med halvdelen af cremen, og lÊg endnu et lag ladyfingers. Top med resten af cremen, og sÊt kagen koldt og tildÊkket til nÊste dag.

Annonce

5. Bland kakao, kanel og allehĂ„nde sammen, og drys blandingen oven pĂ„ tiramisĂčen inden servering.

TIP: Du kan ogsĂ„ portionsanrette tiramisĂčen og lave smĂ„ portioner direkte pĂ„ tallerkenerne. Husk at lade dem trĂŠkke mindst 3 timer pĂ„ kĂžl.

LÊs ogsÄ: Tips til julens desserter

Annonce

LĂŠs mere om:

Annonce

LÊs ogsÄ

Bliv medlem af femina+

Du skal vÊre medlem for at gemme denne artikel. Medlemskabet giver dig ubegrÊnset adgang til alt indhold.