Konfekt-kuglerne ser lækre ud, når de er rullet i kakaopulver
Desserter

Sunde konfekt-kugler

af Louisa Lorang og Birgitte Nymann 12. januar 2011
Skønne, sunde konfekt-kugler med nødder, tørret frugt og kakao.

Konfekt-kugler 

DET SKAL DU BRUGE:(ca. 30 stk.)100 g tørrede figner200 g dadler uden sten50 g cashewnødder2 tsk. kakao50 g kokosmelENDVIDERE:1-2 dl kakao

SÅDAN GØR DU:Fjern stilkene på fignerne, og kom figner, dadler, cashewnødder, kakao og kokosmel i en foodprocessor. Blend, til massen er fin og samlet. Tril ca. 30 konfektkugler, og sæt dem på et stykke bagepapir. Hæld kakao i en skål, og kom ca. 10 kugler ad gangen i kakaoen. Fisk dem op med en hulske, og slå overskydende kakao af. Sæt dem i køleskabet i mindst 1 time.Servér konfektkuglerne kolde.

TIP:Mums! Brug dem til gæster, eller spis en enkelt eller to, når du ikke kan lade være. Kuglerne kan holde sig i en uge i køleskab.

Prøv også: Sund jule-konfekt: Nøddeguf