

Desserter
Snehvide trøfler
16. november 2012af Julie Hey
foto: Bjørn Jakobsen
Opskrift: Disse flotte og eventyrlige trøfler giver fornyelse til julekonfekten og bliver et sikkert hit - lav smagsprøver på dem allerede i november
Snehvide trøfler
Ingredienser(ca. 40 stk.)200 g hvid chokolade1½ dl piskefløde50 g kokosmel80 g flormelis25 g blødt smør
Pynt:½ dl flormelis½ dl kokosmel

FremgangsmådeHak chokoladen fint.
Varm piskefløden op ved svag varme i en lille gryde. Kom lidt chokolade i den varme fløde og rør den ud.
Fortsæt med resten af chokoladen lidt adgangen, til det hele er smeltet. Tag gryden af varmen og tilsætkokosmel, flormelis og smør og rør til en ensartet masse, til smørret er smeltet. Hæld massen i en beholder med låg og sæt i køleskabet natten over.
Form massen til små kugler og vend dem i kokos blandet med flormelis. Opbevar på køl til servering.

Læs også

Underholdning