Desserter

Småkager med hvid chokolade og pistacienødder

af Camilla Zarah Lawes 10. april 2014
Foto: Lars Ranek
Fyld kagedåsen op med sprøde småkager med hvid chokolade og pistacienødder, så har du altid lidt godt at byde på til kaffen

Småkager med hvid chokolade og pistacienødder (30 stk.)

Tid: 15 min.  Hviletid: 30 min. Bagetid: 10 min.    INGREDIENSER 250 g hvedemel ½ tsk. bagepulver 1 tsk. lakridspulver 30 g usaltede pistacienødder 30 g hvid chokolade 180 g smør 250 g sukker 1 æg   DRYS 25 g pistacienødder lakridspulver  

Opskrift - sådan laver du småkager med hvid chokolade og pistacienødder

  1. Bland hvedemel, bagepulver og lakridspulver. Hak pistacienødder og chokolade groft, og vend det i melblandingen. Kør blandingen i en røremaskine. Tilsæt smørret, og kør til en jævn masse. Tilsæt sukker og derefter ægget. Kør massen til en jævn dej. Rul dejen til en aflang pølse, pak dejen ind i bagepapir, og læg den i køleskabet i 30 minutter.   2. Skær dejen i ½ cm tykke skiver, og læg dem på en bageplade beklædt med bagepapir. Bag småkagerne i en 180° varm ovn i 8-10 minutter. Drys småkagerne med hakkede pistacienødder og lakridspulver, og lad dem køle helt af på en bagerist, før du lægger dem i en kagedåse med tætsluttende låg.   PRØV OGSÅ: Sprøde mandelkager med citronglasur