Desserter

Portvins-syltede svesker

af Camilla Zarah Lawes 31. oktober 2011
Foto: Columbus Leth
De små delikate konfektbidder får englene til at synge

Portvins-syltede svesker(ca. 15 stk.)

DET SKAL DU BRUGE40 g sukker1½ stjerneanis1½ dl portvin125 g svesker uden sten100 g nougat

PYNT100 g god mørk chokoladeguldstøv og frysetørrede hindbær (fås hos Specialkøbmanden)

Kog sukker, portvin og stjerneanis op. Tilsæt sveskerne, når lagen koger, kog op, og sluk for varmen. Lad sveskerne stå og trække smag i et par timer, gerne natten over. Skær nougaten i små stykker, og fyld dem i sveskerne. Smelt chokoladen over et vandbad, og overtræk sveskerne. Lad dem dryppe af på bagepapir eller en rist et køligt sted. Drys med pynt.

Prøv også: Hjemmelavet brændte mandler>>