Desserter

Kokoskager med citronsorbet

af Camilla Zarah Lawes 18. februar 2010
Foto: Columbus Leth
En hurtig og nem dessert der smager fantastisk

1 bæger pasteuriserede æggehvider65 g rørsukker80 g kokosmelLAGE:1 dl vand100 g sukker3 spsk. fintskåret mynteTILBEHØR:1 god citronsorbetPisk æggehviderne stive. Tilsæt sukkeret, og pisk yderligere i 2 minutter. Vend kokosmelet i, og smør dejen ud i ovale kager (ca. 1 spsk. dej pr. kage) på en bageplade belagt med bagepapir. Bag kagerne i 10 minutter i en forvarmet ovn ved 175°. Lad dem køle let af på bagerist. Kog vand og sukker til en tyktflydende sirup - det tager ca. 4 minutter. Tag fra varmen, og tilsæt mynte. Servér kagerne med citronsorbet og frisk myntelage.