trøfler
Desserter

Kokos-trøfler med hvid chokolade

1. december 2016
af Julie Hey, Gitte Heidi Rasmussen m.fl
Foto: Carina Krüger og Bjørn Jakobsen
Gør klar til indendørs sneboldkamp! Trøffel-massen skal køles ned, inden den kan blive til uimodståelige snebolde, så sæt den evt. på køl natten over. Her får du opskriften på kokos-trøfler med hvid chokolade

Kokos-trøfler med hvid chokolade

  Tid: 25 minutter. Afkøling: 6-8 timer.  Antal: Ca. 40 stk.    DET SKAL DU BRUGE 200 g hvid chokolade 1½ dl piskefløde 50 g kokosmel 80 g flormelis 25 g blødt smør   PYNT ½ dl flormelis ½ dl kokosmel   PRØV OGSÅ: Trøfler med julete   1. Hak chokoladen fint. Varm fløden op ved svag varme i en lille gryde. Hæld lidt af chokoladen i den varme fløde, og rør, til chokoladen smelter. Fortsæt med at røre resten af chokoladen i fløden, lidt ad gangen, til det hele er smeltet. Tag gryden af varmen, tilsæt kokosmel, flormelis og smør, og rør det sammen til en ensartet masse. Hæld massen i en lufttæt beholder, og sæt den i køleskabet i 6-8 timer.   2. PYNT: Bland kokos og flormelis. Form trøffelmassen til små kugler, og vend dem i kokosmassen. Opbevar på køl i en lufttæt beholder, til de skal serveres.   PRØV OGSÅ: Bountybarer med kokos og chokolade