

Kiksekage uden sukker
11. marts 2016af Xenia Østerby Jensen "Sødt, sundere, syndigt"
Selvom denne kiksekage er helt uden sukker er den både sød, sundere og i særdeleshed syndig! Så spis bare løs - med god samvittighed!
Kiksekage uden sukker ca. 12 skiver
Når du hører ordet ”kiksekage”, tænker du måske straks på palmin og tarvelige chokoladeefterligninger, men så skal jeg hurtigt få dig på andre tanker igen. Denne kiksekage er nemlig alt andet end tarvelig. I stedet for palmin, som blev brugt tidligere, bruger vi her ægte smør, og i stedet for billigt kakaopulver bruger vi god kvalitetschokolade. Kiksene bager vi naturligvis selv, for de skal selvfølgelig også være uden sukker og mel. Det tager lige et øjeblik længere end at bruge færdigkøbte vaniljekiks, men resultatet er det hele værd. Denne kiksekage er både sød, sundere og i særdeleshed syndig!
DET SKAL DU BRUGE TIL KIKSEKAGE UDEN SUKKER
Til kiksene 150 g mandelmel 2 spsk. melis af sukrin+ ½ tsk. vaniljepulver ¼ tsk. salt 50 g smeltet kokosolie 1 æggehvide Til chokolademassen 150 g smør 25-50 g melis af sukrin+ (kan udelades) 300 g chokolade 2 æggeblommer PRØV OGSÅ: Kiksekage uden sukker smager lige så godt som dem med. Men, hvis du er mere til udgaven med sukker kan du få opskriften på kiksekage de luxe her