Desserter

Jordbærtrifli med ristet marcipan

31. juli 2013
af Redaktionen
Uimodståelig lækker dessert med sommerens lækreste jordbær

Opskriften er til 4 personer 

Jordbærtrifli

Dette skal du bruge til jordbærtrifli med ristet marcipan50 g kold marcipan400 g jordbær125 g citronsmåkager½ dl sherry eller portvin2 dl yoghurt 10%1 tsk vaniljesukkerCa. 1 spsk honning

Rabarbersorbet med jordbær - få den skønne opskrift her

Sådan gør duRiv marcipanen groft og bred den ud på bagepapir. Rist den under ovngrillen i 2-3 min. Skyl og nip jordbærrene og skær dem i skiver. Bræk kagerne i mindre stykker og læg dem i portionsglas sammen med jordbærrene. Hæld vin over og lad det trække i 10 min.

Bland yoghurt med vaniljesukker og smag til med honning.Fordel yoghurtcremen i glassene, drys med ristede marcipanstykker og servér.

Få også opskriften på en lækker rabarberkompot med knas her