Desserter

Hvide chokoladebrud med lakrids

Hvid chokolade og saltlakrids er et vidunderligt match af mildhed og skarphed. Med små stykker pufsukker, der syder på tungen, er der ekstra overraskelseseffekt.

Hvide chokoladebrud med lakrids 8-10 stk.

INGREDIENSER
100 g hvid chokolade
20 g stærk saltlakrids, f.eks. lakrids No 2
fra Lakrids by Johan Bülow
10 g pufsukker
1 knsp. lakridspulver
 

Opskrift - sådan laver du hvide chokoladebrud med lakrids

 
Bræk chokoladen i stykker, og smelt den over vandbad. Klip lakridserne i små stykker, og bland dem i den smeltede chokolade. Når chokoladen er kølet lidt ned, så tilsæt pufsukker, og rør forsigtigt rundt. Hvis choko-laden er for varm, vil pufsukkeret eksplodere med det samme. Hæld massen ud på et skærebræt beklædt med bagepapir. Pynt med lakridspulver, og stil på køl i ca. 1 time. Bræk chokoladen i små stykker, og servér.
 
TIP: Du kan købe pufsukker i specialbutikker, større slikbutikker og på nettet, f.eks. hos SpecialKoebmanden.dk