Desserter

Hvide chokoladebrud med lakrids

af Maja Ambeck Vase 20. november 2014
Foto: Columbus Leth
Hvid chokolade og saltlakrids er et vidunderligt match af mildhed og skarphed. Med små stykker pufsukker, der syder på tungen, er der ekstra overraskelseseffekt.

Hvide chokoladebrud med lakrids 8-10 stk.

INGREDIENSER 100 g hvid chokolade 20 g stærk saltlakrids, f.eks. lakrids No 2 fra Lakrids by Johan Bülow 10 g pufsukker 1 knsp. lakridspulver  

Opskrift - sådan laver du hvide chokoladebrud med lakrids

  Bræk chokoladen i stykker, og smelt den over vandbad. Klip lakridserne i små stykker, og bland dem i den smeltede chokolade. Når chokoladen er kølet lidt ned, så tilsæt pufsukker, og rør forsigtigt rundt. Hvis choko-laden er for varm, vil pufsukkeret eksplodere med det samme. Hæld massen ud på et skærebræt beklædt med bagepapir. Pynt med lakridspulver, og stil på køl i ca. 1 time. Bræk chokoladen i små stykker, og servér.   TIP: Du kan købe pufsukker i specialbutikker, større slikbutikker og på nettet, f.eks. hos SpecialKoebmanden.dk   PRØV OGSÅ: Espressobrud