Desserter

Gulerods-cupcakes

2. november 2010
af Beagle Iuel-Brockdorff
Foto: Bjørn Jakobsen
Lækre, saftige cupcakes med gulerod og flødeostglasur

Ca. 12 stk.

2 æg100 g mørk råsukker1 dl mild olie eller citronolie (F.eks. fra www.lehnsgaard.dk)50 g kokosmel200 g revne gulerødder2 spsk rugmel100 g hvedemel1 tsk bagepulver1 tsk stødt kanel½ tsk revet muskatnød

Prøv også

Fedtfattig gulerodskage med flødeostecreme Grunddej til muffins/cupcakes     Cupcakes

Glasur:100 g flødeost50 g blødt smør50 g flormelis

Pynt:Et drys muskatLimeskiver

Pisk æg og sukker sammen.

Bland hvede-, rug-, og kokosmel sammen med bagepulver og krydderier.

Tilsæt det sammen med de revne gulerødder.

Rør dejen hurtigt sammen og fordel i muffinformene.

Bag ved 200 grader i ca. 30 min.

Pisk glasuren sammen og hæld på de kolde kager.

Drys med muskat og pynt med en lille skive lime.