Desserter

Det kan du også bruge kirsebærsauce til

8. december 2014
af ANNONCE
Kirsebærsauce hører til på risalamanden i den søde juletid, men er du vild med den gode kirsebærtopping, kan du trylle med kirsebærsaucen og skabe nye, fortryllende retter!
Ingen jul uden kirsebærsauce. Og i Løgisemoses udgave er klassikeren bedre end nogensinde. Indholdet af friske og let syrlige kirsebær er på hele 66%, og Løgismoses kokke har desuden krydret saucen med varme krydderier som vanilje, kanel og et strejf af lakrids.   Hvad kan du bruge kirsebærsauce til?   • Hvis du vil afprøve den gode kirsebærsauce, inden du når til juledagenes risalamande, så er den fantastisk til en god vaniljeis.   • Prøv at pifte kirsebærsaucen op med lakridspulver eller lakridssirup – kirsebær og lakrids er nemlig et supergodt match!   • I stedet for at servere saucen til risalamande kan du bruge den oven på en klassisk pavlova (marengsbund). Bag og afkøl marengsbunden, og top den med flødeskum, hakket mørk chokolade og kirsebærsauce.   • Vil du tænke helt utraditionelt, kan du servere den varme kirsebærsauce som tilbehør til hasselbackkartofler og kyllingelår vendt i chili, kanel og knuste cornflakes – hvis du altså tør..!   Løgismose kirsebærsauce 400 g pr. kg. 50.00 20.-   Alle varer kan købes i Netto