https://imgix.femina.dk/media/article/mousseauchocolat.jpg
Mad

Den perfekte dessert: Chokolademousse

16. februar 2015
af Louise Dandanell Ørsted
Foto: Bjørn Jakobsen
SØNDAG giver dig her opskriften på den klassiske chokolademousse

TID: 15 MIN. + 1 TIME på KØL

Opskriften giver 4-6 portioner

Ingredienser:

125 g chokolade

25 g smør

4 æggehvider

4 æggeblommer

50 g sukker

Fremgangsmåde:

Hak chokoladen og smelt den og smørret over vandbad.

Pisk hviderne stive.

Pisk æggeblommerne luftige med sukker.

Vend chokoladen i æggeblommerne og vend hviderne i.

Hæld moussen i en sprøjtepose og fordel den i 6 mindre skåle eller 4 større.

Sæt moussen koldt i mindst 1 time inden servering.

Få endnu flere opskrifter med chokoalde

Læs også