Chokolade-konfekt med pistacienødder og skumfiduser serveret i en skål
Desserter

Chokolade-konfekt med pistacienødder og skumfiduser

25. november 2016
af Inge Skovdal skovdal.dk
Kender du rocky road? Konfekten her er en ekstra lækker version med marcipanstykker og pistacienødder. Her får du opskriften på chokolade-konfekt med pistacienødder og skumfiduser

Chokolade-konfekt med pistacienødder og skumfiduser

Tid: 20 minutter Antal: 16 stk.   DET SKAL DU BRUGE 250 g mørk chokolade 75 g marcipan 50 g pistacienødder 25 g miniskumfiduser 1 kageform, ca. 15 x 15 cm  
christiania

    PRØV OGSÅ: Mere lækkert chokolade-konfekt - trøffelkugler. Få opskriften her  

Opskrift - sådan laver du chokoladekonfekt med pistacienødder og skumfiduser

  1. Hak chokoladen fint. Smelt halvdelen af den i en varmefast skål over vandbad. Tag skålen med den smeltede chokolade væk fra vandbadet, og rør resten af chokoladen i, så al chokoladen smelter sammen. Skær marcipanen i mindre stykker. Rør pistacienødder, marcipan og miniskumfiduser i chokoladen. Hæld massen i formen, og lad den stå et køligt sted, til den har sat sig.   2. Skær konfekten i grove stykker med en kniv. Opbevar den køligt, f.eks. i en dåse med låg i køleskabet.   PRØV OGSÅ: Rocky road chokoaldetærter