Raw-brownies
Desserter

42˚Raw-brownie

26. juli 2010
af Julie Hey
Foto: Bjørn Jakobsen
De små brownier har været en tur i fryseren i stedet for i ovnen. Det flotte drys er blendet af gojibær og kokosmel.

4 pers.

TID: 15 min. + frysetid

Det skal du bruge: 

450 g dadler, evt. Parvin75 g kakaopulver1 knivspids havsalt75 g kokosolie80 g paranødder uden skal

Drys:4 spsk tørrede gojibær4 spsk kokosmel

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

1. Pil stenene ud af dadlerne.

2. Blend dadler, kakaopulver, havsalt og kokosolie til en ensartet masse.

3. Tag chokolademassen op af blenderen og vend den med grofthakkede paranødder.

4. Form chokolademassen til en firkant på 2-3 cm tykkelse og stil den i fryseren i et par timer.

5. Tag chokoladen ud af fryseren en times tid inden servering.

6. Skær brownien i mindre, mundrette stykker.

7. Blend gojibær og kokosmel til et flot orange drys og pynt chokoladebrownien inden servering.

 

LÆS OGSÅ: Den Store Bagedyst: Raw-cake med jordbær og mango 

TIP: Tørrede gojibær kan bl.a. købes hos 42°Raw. Bærrene er sprængfyldt med antioxidanter, vitaminer og mineraler og smager også fantastisk i morgengrøden, i salater eller som snack. Kan du ikke få gojibær, så brug tørrede tranebær i stedet. Friske dadler fås hos rigtig mange grønthandlere og i de fleste supermarkeder.