Mad
10. juli 2015

Couscoussalat med stegte gulerødder og yoghurtdressing

Når solen skinner og udelivet trækker er salaten her perfekt. Den tager kun 20 minutter at lave og så smager den skønt og mætter dejligt.
Af: af Timm Vladimir
https://imgix.femina.dk/media/article/1527-couscoussalat.png

Foto: Columbus Leth

Couscoussalat med stegte gulerødder og yoghurtdressing til 2 personer

Tid: 20 minutter. DET SKAL DU BRUGE 2-4 små gulerødder olivenolie salt 1 dåse kikærter COUSCOUSSALAT 100 g couscous 1½ dl grøntsagsbouillon 4 spsk. olivenolie 1 bundt bredbladet persille 1 bundt mynte 1 rødløg lidt hel allehånde DRESSING 4 spsk. græsk yoghurt 10 % 1 lille håndfuld frisk dild saft af ½ citron salt og friskkværnet peber PYNT evt. granatæblekerner

Opskrift - sådan laver du couscoussalat med stegte gulerødder og yoghurtdressing

1. Skrub gulerødderne; vend dem med olie og salt, og steg dem på en pande, til de har fået lidt farve. Dræn vandet fra kikærterne, og rist dem på panden i lidt olie, til de har fået farve. 2. Couscoussalat: Overhæld couscous med kogende bouillon i en skål, og lad det trække under låg i 5 minutter. Rør godt rundt i couscoussen med en gaffel, så den køler lidt af, og vend olivenolie i. Skyl persille og mynte, og hak begge dele fint. Pil rødløget, og hak det fint. Knus allehånde i en morter. Rør persille, mynte, rødløg og allehånde i couscoussen. 3. Dressing: Rør yoghurt sammen med finthakket dild og citronsaft, og smag til med salt og peber. Vend dressingen i couscoussalaten, og anret den med stegte gulerødder og kikærter. Pynt evt. med granatæblekerner. PRØV OGSÅ: Salat med skinke og emmentaler
https://imgix.femina.dk/madplan_artikel_banner_620x150_1.jpg

Læs også