Mad
25. november 2016

Chokolade-konfekt med pistacienødder og skumfiduser

Kender du rocky road? Konfekten her er en ekstra lækker version med marcipanstykker og pistacienødder. Her får du opskriften på chokolade-konfekt med pistacienødder og skumfiduser
Af: Inge Skovdal skovdal.dk
Chokolade-konfekt med pistacienødder og skumfiduser serveret i en skål

Chokolade-konfekt med pistacienødder og skumfiduser

Tid: 20 minutter Antal: 16 stk. DET SKAL DU BRUGE 250 g mørk chokolade 75 g marcipan 50 g pistacienødder 25 g miniskumfiduser 1 kageform, ca. 15 x 15 cm
christiania

PRØV OGSÅ: Mere lækkert chokolade-konfekt - trøffelkugler. Få opskriften her

Opskrift - sådan laver du chokoladekonfekt med pistacienødder og skumfiduser

1. Hak chokoladen fint. Smelt halvdelen af den i en varmefast skål over vandbad. Tag skålen med den smeltede chokolade væk fra vandbadet, og rør resten af chokoladen i, så al chokoladen smelter sammen. Skær marcipanen i mindre stykker. Rør pistacienødder, marcipan og miniskumfiduser i chokoladen. Hæld massen i formen, og lad den stå et køligt sted, til den har sat sig. 2. Skær konfekten i grove stykker med en kniv. Opbevar den køligt, f.eks. i en dåse med låg i køleskabet. PRØV OGSÅ: Rocky road chokoaldetærter
https://imgix.femina.dk/call_to_action/fe_abo_web_8nr_1138x370_1.png

Læs også