Brombærparfait
Tid: 20 minutter. Frysetid: Mindst 5 timer Antal personer: 4
DET SKAL DU BRUGE 4 æggeblommer 100 g sukker 200 g brombær 2½ dl piskefløde 4 æggehvider en springform
TIL SERVERING 200 g brombær en lille håndfuld usaltede pistacienødder citronverbena
PRØV OGSÅ: Vild med brombærparfait? Så vil du sikkert også elske en hvid chokoladeparfait med brombær. Få opskriften her Opskrift - sådan laver du brombærparfait
1. Pisk æggeblommer og sukker hvidt og luftigt med en elpisker. Blend 200 g brombær med en stavblender, og vend dem i æggemassen. Pisk fløden til blødt flødeskum. Pisk æggehviderne stive. Vend først flødeskummet i brombærblandingen, og vend dernæst æggehviderne i. Beklæd springformen med husholdningsfilm, og hæld parfaitmassen i formen. Frys parfaiten i mindst 5 timer. 2. SERVERING: Vend parfaiten ud af formen, og pynt med 200 g brombær, pistacienødder og blade af citronverbena.
PRØV OGSÅ: Mandelkage med brombær