Rugboller med chokolade
Brød og bagværk

Rugboller med chokolade

3. januar 2017
af Christian Bitz og Camilla Zarah Lawes
Foto: Columbus Leth
De lækre rugboller er perfekte som et mellemmåltid og gode at have med på farten. Få Christian Bitz opskrift på rugboller med chokolade her

Rugboller med chokolade

Ca. 10 stykker (nyd en bolle, og frys resten ned)
DET SKAL DU BRUGE¼ l vand 5 g gær 1 spsk. salt 15 g solsikkekerner 15 g havregryn 175 g hvedemel 75 g speltmel 125 g rugmel 30 g hakket mørk chokolade 1 dl tranebær PRØV OGSÅ: Chokoladebrød uden mel

Opskrift - sådan laver du rugboller med chokolade

Bland alle ingredienser i en skål, og rør godt. Lad dejen hæve i 20 minutter. Rul til en aflang pølse på et meldrysset bord. Del i 10, og tril til boller. Lad bollerne efterhæve i 1 time. Bag dem i en 225° varm ovn i 20 minutter. Afkøl på en rist.
https://imgix.femina.dk/call_to_action/fe_abo_web_8nr_1138x370_2.png

Læs også