Brød

Rugboller med chokolade

3. januar 2017
af Christian Bitz og Camilla Zarah Lawes
Foto: Columbus Leth
De lækre rugboller er perfekte som et mellemmåltid og gode at have med på farten. Få Christian Bitz opskrift på rugboller med chokolade her

Rugboller med chokolade

Ca. 10 stykker (nyd en bolle, og frys resten ned)   
  DET SKAL DU BRUGE ¼ l vand  5 g gær  1 spsk. salt  15 g solsikkekerner  15 g havregryn  175 g hvedemel  75 g speltmel  125 g rugmel  30 g hakket mørk chokolade  1 dl tranebær    PRØV OGSÅ: Chokoladebrød uden mel  

Opskrift - sådan laver du rugboller med chokolade

  Bland alle ingredienser i en skål, og rør godt. Lad dejen hæve i 20 minutter. Rul til en aflang pølse på et meldrysset bord. Del i 10, og tril til boller. Lad bollerne efterhæve i 1 time. Bag dem i en 225° varm ovn i 20 minutter. Afkøl på en rist.  
 

Læs også