Brød og bagværk
9. oktober 2008

Nøddekager

Ca. 24 stk.Nøddekager:2 dl hasselnødder125 g DansukkerSweet & Less2 æggehviderCreme:100 g Philadelphia lightflødeost3 spsk DansukkerSweet &
Af: Louise Dandanell Ørsted
Nøddekager

Ca. 24 stk.

Nøddekager:
2 dl hasselnødder
125 g Dansukker
Sweet & Less
2 æggehvider

Creme:
100 g Philadelphia light
flødeost
3 spsk Dansukker
Sweet & Less
1-2 spsk kakao
1 tsk vaniljesukker

Nøddekager:
Opvarm ovnen til 175°C. Rist nødderne i ovnen eller på en tør pande. Gnid nødderne i et viskestykke, så den brune skal løsner sig. Hak nødderne fint. Pisk æggehvider og Sweet & Less sammen med en gaffel, til det er luftigt og tilsæt de hakkede nødder. Fordel massen i 24 små toppe på en bageplader med bagepapir.
Bag nøddekagerne midt i ovnen ved 175°C i ca.
15 minutter. Lad kagerne køle af.

Creme:
Rør flødeost, Sweet & Less, kakao og vaniljesukker sammen til fyldet. Fordel cremen på halvdelen af nøddekagerne og læg de andre kager ovenpå.

Tip
Kagebundene kan, uden fyld, fryses ned, hvis de ikke spises med det samme. De kan så siden hen tøes op og lægges sammen med creme.

Læs også