![Mazarinkage med chokolade](https://imgix.femina.dk/2023-12-19/mazarinkage-med-chokolade.jpg?auto=format,compress&fit=crop&fp-x=0.26&fp-y=0.23&ar=125:125)
![Mazarinkage med chokoladeglasur](https://imgix.femina.dk/media/6bbd595d304941b0853dd56938ac97b5.jpg?auto=format,compress&fit=min&fp-x=0.5&fp-y=0.5&ar=414:548)
Mazarinkage med chokoladeglasur
9. marts 2009TID: Ca. 20 min. + bagetid
Ca. 16 stk.
Dette her er kagen, som alle elsker, her er den blot i en fedtfattig udgave. Smagen og konsistensen er stadig rigtig god - prøv selv.
3 æg
150 g lyst rørsukker
150 g hvedemel
1 tsk bagepulver
1 dl letmælk
2 spsk oliemargarine
1 tsk mandelessens
150 g skrællede, kogte kartofler
100 g marcipan
Chokoladeglasur:
150 g flormelis
2-3 spsk kakaopulver
Lidt kogende vand
1. Tænd ovnen på 200 grader.
2. Pisk æg og rørsukker hvidt og skummende.
3. Bland hvedemelet med bagepulver og vend det i æggeskummet sammen med mælk, oliemargarine og mandelessens.
4. Mos kartoflerne godt og vend dem i dejen sammen med groftrevet marcipan.
5. Fordel dejen i en springform, ca. 28 cm i diameter, foret med bagepapir. Bag kagen ved 200 grader i ca. 20 min. Afkøl kagen.
6. Rør flormelis med kakaopulver og kogende vand til en glasur. Dekorer kagen, før den skæres ud.
Energi pr. stk.: 190 kcal.
Fordelt på: protein 8%,
kulhydrat 68%, fedt 24%
![Mazarinkage med chokolade](https://imgix.femina.dk/2023-12-19/mazarinkage-med-chokolade.jpg?auto=format,compress&fit=crop&fp-x=0.26&fp-y=0.23&ar=125:125)