Brød og bagværk
1. december 2016

Marcipanbrød med appelsinskal og pistaciekerner

Der er masser af appelsinsmag i de søde marcipanbrød, som er dyppet i hvid chokolade. Her får du opskriften på marcipanbrød med appelsinskal og pistaciekerner
Af: Gitte Heidi Rasmussen & Julie Hey
Marcipanbrød med appelsinskal og pistaciekerner

Foto: Betina Hastoft

Marcipanbrød med appelsinskal og pistaciekerner

Tid: 25 minutterAntal personer: 4 DET SKAL DU BRUGE20 g usaltede pistacienødder uden skal20 g syltet appelsinskal, f.eks. fra Dr. Oetker200 g marcipansaft af 1 appelsin150 g hvid chokolade APPELSINKNASskal af 1 usprøjtet appelsin20 g usaltede pistacie-nødder uden skal½ spsk. sukker½ spsk. smør PRØV OGSÅ: Marcipanbrød med cognac og tørret frugt

Opskrift - sådan laver du marcipanbrød med appelsinskal og pistaciekerner

1. APPELSINKNAS: Riv appelsinskallen i tynde strimler med et juliennejern. Hak pistacienødderne. Rist appelsinskal på en pande med sukker, smør og pistacienødder, til det er let gyldent. Lad det afkøle på bagepapir. 2. Blend eller hak pistacienødder og syltet appelsinskal, og ælt det sammen med marcipan og 2 spsk. appelsinsaft. Form marcipanmassen til 4 stænger. Smelt chokoladen i en skål over vandbad. Pensl marcipanen med chokoladen, og drys med appelsinknas. TIP: Brug gerne de såkaldte konditorpistacier. De er helt grønne og fås i velassorterede supermarkeder. PRØV OGSÅ: Lakridsmarcipan
https://imgix.femina.dk/call_to_action/fe_abo_web_8nr_1138x370_1.png

Læs også