Brød

Mad-muffins

26. august 2010
af Louise Dandanell Ørsted
Foto: Bjørn Jakobsen
Temperaturen her er angivet for almindelig konventionel ovn. Hvis du bruger varmluft, skal temperaturen være ca. 20 grader lavere

TID: CA. 40 MIN.CA. 9 STK.

200 g løg100 g bacon250 g mel1 tsk bagepulver1 dl mælk1½ dl olie3 æg1 tsk salt og ½ tsk peber

Prøv også:

Indbagte grøntsager med karsecreme Cupcakes Rabarber muffins

Tænd ovnen på 200 grader.Pil løgene og skær dem i tern.Steg baconen over middel varme - den skal ikke blive sprød, blot gennemstegt.Fjern baconen fra panden og steg løgene bløde i fedtet.Læg dem på køkkenrulle, når de er færdige. Bland mel og bagepulver i en skål.Hæld mælk og olie i, mens der piskes.Pisk æggene i ét ad gangen.Rør løg og bacon i og krydr med salt og peber.Fordel dejen i muffinforme.Bag dem i ca. 15 minutter.Lad dem køle lidt af, inden de spises.