Kokosmakroner
DET SKAL DU BRUGE:
(16 små kokosmakroner)
100 g rørsukker
½ dl ahornsirup
150 g kokosmel
50 g mandler, grofthakkede
2 æg
ENDVIDERE:
100 g mørk chokolade
SÅDAN GØR DU:
Varm sukker, sirup og kokos i en gryde. Rør i massen i ca. 5- 10 minutter, til den bliver sej i konsistensen. Tilsæt hakkede mandler, og lad massen afkøle en smule. Rør æg i, og form
massen til små toppe. Dyp gerne fingrene i koldt vand indimellem, så klistrer det knap så meget. Du skal have 16 stk. Bag makronerne i 10-15 minutter ved 200° (ikke varmluft).
Lad dem køle helt af på bagepladen. Smelt chokoladen over vandbad, og dyp makronerne i chokolade. Lad chokoladen størkne inden servering.
TIP:
Der er masser af fordele ved at bruge økologiske produkter, men disse makroner kræver nærmest økologisk kokosmel - det smager såååå meget bedre! Beregn 2 makroner pr. person.
FEMINAs madkort 2010 er udarbejdet med henblik på et sundere og slankere liv. Bag opskrifterne og konceptet står Danmarks nye stjernekok og kogebogsforfatter, Louisa Lorang, samt sundheds- og slankeekspert Birgitte Nymann.
KLIK HER FOR AT FÅ EN UDFØRLIG 5-UGERS SUND-OG-SLANK-MADPLAN MED OPSKRIFTERNE FRA MADKORTENE
RELEVANTE LINKS