Kokosmakroner
Brød og bagværk

Kokosmakroner

12. januar 2011
af Louisa Lorang og Birgitte Nymann
Få opskriften på kokosmakroner her

DET SKAL DU BRUGE:
(16 små kokosmakroner)
100 g rørsukker
½ dl ahornsirup
150 g kokosmel
50 g mandler, grofthakkede
2 æg

ENDVIDERE:
100 g mørk chokolade

SÅDAN GØR DU:
Varm sukker, sirup og kokos i en gryde. Rør i massen i ca. 5- 10 minutter, til den bliver sej i konsistensen. Tilsæt hakkede mandler, og lad massen afkøle en smule. Rør æg i, og form
massen til små toppe. Dyp gerne fingrene i koldt vand indimellem, så klistrer det knap så meget. Du skal have 16 stk. Bag makronerne i 10-15 minutter ved 200° (ikke varmluft).
Lad dem køle helt af på bagepladen. Smelt chokoladen over vandbad, og dyp makronerne i chokolade. Lad chokoladen størkne inden servering.

TIP:
Der er masser af fordele ved at bruge økologiske produkter, men disse makroner kræver nærmest økologisk kokosmel - det smager såååå meget bedre! Beregn 2 makroner pr. person.

FEMINAs madkort 2010 er udarbejdet med henblik på et sundere og slankere liv. Bag opskrifterne og konceptet står Danmarks nye stjernekok og kogebogsforfatter, Louisa Lorang, samt sundheds- og slankeekspert Birgitte Nymann.
KLIK HER FOR AT FÅ EN UDFØRLIG 5-UGERS SUND-OG-SLANK-MADPLAN MED OPSKRIFTERNE FRA MADKORTENE

RELEVANTE LINKS

https://imgix.femina.dk/legacy/media/95b872117e1747d1a0c6bf35b77acc1a.jpg
Løbeskole
https://imgix.femina.dk/legacy/media/bbd11f07715748758de82b2d55ae7f96.jpg

Læs også