
Kokoskager med korender

Foto: Anders Schønnemann
(ca. 40 stk.)
2 æg (M-L)
165 g lyst rørsukker
40 g smeltet kokosolie eller smør
fintrevet skal af ½-1 lille øko-citron
½ tsk. bagepulver
135 g kokosmel
ca. 3 spsk. hvedemel
1 pose korender (75 g) eller små rosiner
Pisk æg og sukker helt lyst og skummende. Smelt kokosolie eller smør, og vend det i sammen med citronskal, bagepulver og kokosmel. Vend hvedemel i til sidst, så dejen virker samlet. Sæt dejen i små klatter/toppe med god afstand på en plade med bagepapir, brug 2 teskeer. Bag kagerne øverst i ovnen ved 190° (varmluft ca. 180°), til de er lysebrune. Køl dem af på en rist. Opbevar dem i en dåse eller et glas.
Prøv også: Chokolademousse med sukkerristede pistacienødder>>




Læs mere om: