BrĂžd og bagvĂŠrk
18. februar 2010

Kokoskager med citronsorbet

En hurtig og nem dessert der smager fantastisk
Af: Camilla Zarah Lawes
Kokoskager med citronsorbet

Foto: Columbus Leth

1 bĂŠger pasteuriserede ĂŠggehvider
65 g rĂžrsukker
80 g kokosmel
LAGE:
1 dl vand
100 g sukker
3 spsk. fintskÄret mynte
TILBEHØR:
1 god citronsorbet
Pisk Êggehviderne stive. TilsÊt sukkeret, og pisk yderligere i 2 minutter. Vend kokosmelet i, og smÞr dejen ud i ovale kager (ca. 1 spsk. dej pr. kage) pÄ en bageplade belagt med bagepapir. Bag kagerne i 10 minutter i en forvarmet ovn ved 175°. Lad dem kÞle let af pÄ bagerist. Kog vand og sukker til en tyktflydende sirup - det tager ca. 4 minutter. Tag fra varmen, og tilsÊt mynte. Servér kagerne med citronsorbet og frisk myntelage.

LĂŠs mere om:

LÊs ogsÄ

Bliv medlem af femina+

Du skal vÊre medlem for at gemme denne artikel. Medlemskabet giver dig ubegrÊnset adgang til alt indhold.