
Krop & velvĂŠre
Foto: Columbus Leth
1 bĂŠger pasteuriserede ĂŠggehvider
65 g rĂžrsukker
80 g kokosmel
LAGE:
1 dl vand
100 g sukker
3 spsk. fintskÄret mynte
TILBEHĂR:
1 god citronsorbet
Pisk Êggehviderne stive. TilsÊt sukkeret, og pisk yderligere i 2 minutter. Vend kokosmelet i, og smÞr dejen ud i ovale kager (ca. 1 spsk. dej pr. kage) pÄ en bageplade belagt med bagepapir. Bag kagerne i 10 minutter i en forvarmet ovn ved 175°. Lad dem kÞle let af pÄ bagerist. Kog vand og sukker til en tyktflydende sirup - det tager ca. 4 minutter. Tag fra varmen, og tilsÊt mynte. Servér kagerne med citronsorbet og frisk myntelage.
LĂŠs mere om:
Du skal vÊre medlem for at gemme denne artikel. Medlemskabet giver dig ubegrÊnset adgang til alt indhold.