Brød og bagværk
16. september 2010

Hjemmelavede krydderboller

En hjemmebagt krydderbolle til morgenbordet smager bare bedre end dem fra supermarkedet.
Af: Beagle Iuel-Brockdorff
Hjemmelavede krydderboller

Foto: Bjørn Jakobsen

12 stk.

1 dl mælk
25 g gær
1 æg
½ tsk salt
½-1 tsk stødt kardemomme
1 tsk sukker
75 g smør
Ca. 250 g mel

Lun mælken og rør gæren ud heri.

Prøv også:

Hjemmelavede kammerjunkereRoulade med yoghurt-flødecremeTa' med-kage med rababerkompot

Tilsæt æg, krydderier, sukker og blødt smør og ælt melet i.

Ælt dejen godt sammen og lad den hæve i ca. 45 min.

Form til 6 boller, som efterhæver 15 min.

Bag ved 225 grader i ca. 15 min.

Afkøl, flæk med en skarp kniv og rist.

Læs mere om:

Læs også