
Brød
Granola med tørrede frugter
12. februar 2018af Timm Vladimir
Foto: Columbus Leth
Hjemmelavet granola smager bare helt fantastisk. Spis det på din morgenyoghurt med lidt frisk frugt på og få en god og sund start på dagen. Her får du opskriften på granola med tørrede frugter
Granola med tørrede frugter
Tid: 10 minutter. Bagetid: 20 minutter Antal: 2 store glas DET SKAL DU BRUGE 400 g 5-grynsblanding (af havre, hvede, spelt, rug og byg) 75 g mandler 75 g hasselnødder 50 g solsikkekerner
3 spsk. hørfrø
4 spsk. honning
100 g tørrede tranebær
100 g gule rosiner
PRØV OGSÅ: En lækker granola-bar
Tænd ovnen på 150°. Fordel gryn, grofthakkede mandler og nødder, solsikkekerner og hørfrø på en bageplade. Dryp honning over. Bag blandingen i ca. 20 minutter, til den er gylden. Rør rundt undervejs. Tilsæt de tørrede tranebær og rosiner, lige når granolaen kommer ud af ovnen. Lad den køle helt af, og opbevar den i lufttætte glas.