granola
Brød

Granola med tørrede frugter

af Timm Vladimir 12. februar 2018
Foto: Columbus Leth
Hjemmelavet granola smager bare helt fantastisk. Spis det på din morgenyoghurt med lidt frisk frugt på og få en god og sund start på dagen. Her får du opskriften på granola med tørrede frugter

Granola med tørrede frugter

Tid: 10 minutter. Bagetid: 20 minutter Antal: 2 store glas   DET SKAL DU BRUGE 400 g 5-grynsblanding (af havre, hvede, spelt, rug og byg) 75 g mandler 75 g hasselnødder 50 g solsikkekerner  
  3 spsk. hørfrø 4 spsk. honning 100 g tørrede tranebær 100 g gule rosiner  
  PRØV OGSÅ: En lækker granola-bar   Tænd ovnen på 150°. Fordel gryn, grofthakkede mandler og nødder, solsikkekerner og hørfrø på en bageplade. Dryp honning over. Bag blandingen i ca. 20 minutter, til den er gylden. Rør rundt undervejs. Tilsæt de tørrede tranebær og rosiner, lige når granolaen kommer ud af ovnen. Lad den køle helt af, og opbevar den i lufttætte glas.