Brød og bagværk
9. oktober 2008Cookies med müsli
Lækre, sprøde cookies med mysli
Af: Louise Dandanell Ørsted
Tid: 30 min.
50 g hasselnødder
100 g smør
75 g mørk rørsukker
100 g brun farin
1 æg
30 g havregryn
100 g rosiner
125 g mel
1 tsk bagepulver
¼ tsk stødt kanel
Halvér hasselnødderne. Rør smørret blødt med de to slags sukker. Pisk ægget sammen og rør det i smørblandingen. Bland havregryn, rosiner og hasselnødder og vend dem i dejen. Sigt mel, bagepulver og kanel i og saml dejen.
Pluk dejen i klumper på ca. 35 g og sæt dem med god indbyrdes afstand på 2 bageplader beklædt med bagepapir. Gør hænderne våde og pres kagerne flade. Bag dem midt i ovnen ved 190 grader i 8-9 minutter. Afkøl kagerne på en rist.
Opskriften giver ca. 16 kager