Mad

Bøfsalat

af Louisa Lorang 16. august 2010
Foto: Anders Schønnemann
Ugens fredagsopskrift er bøfsalat. Få opskriften her

1 spsk. revet ingefær1 rød chili, hakket1½ tsk. sukker½ dl sojasaft af 1 lime1 tsk. sesamolie1 spsk. østerssauceENDVIDERE:2 gode bøfferlidt olie til stegning2 hjertesalater, plukkede200 g små tomater i halve1 rød peberfrugt i strimler1 bundt koriander75 g ristede cashewnødderTILBEHØR:kogte ris, gerne groveBland ingefær, chili (undlad kernerne, hvis den ikke skal være for stærk), sukker, soja, lime, olie og østerssauce.Pensl bøfferne med olie, og gril dem på en varm grill eller grillpande. Lad bøfferne trække i 10 minutter, inden du skærer dem i skiver.Vend bøf, salat, tomat, peberfrugt og koriander med ca. halvdelen af dressingen, og anret salaten med cashewnødder. Servér straks med kogte ris og resten af dressingen. Opskriften er til 2 personerFå indkøbslisten til hele ugen herUGENS ANDRE OPSKRIFTER