Mad

Bøf med ristede østershatte og kartofler

af Louisa Lorang 31. oktober 2011
Foto: Anders Schønnemann
Ugens torsdagsopskrift er bøf med ristede østershatte og kartofler. Få opskriften her

400 g kartoflersalt300 g østershatteolie til stegningsalt1 håndfuld plukket timian ENDVIDERE:2 bøfferlidt olie til stegningsalt og peber TILBEHØR:100 g blandet salatolie og eddike Skrub kartoflerne, skær dem i mundrette stykker, og kog dem møre i saltet vand under låg.Riv svampene i grove stykker. Kassér den nederste, seje del af østershattene. Skær kartoflerne i mundrette stykker, og rist østershatte og kartofler i lidt olie på en varm pande, til begge dele er gyldne. Krydr dem med salt og rigeligt timian.Steg bøfferne i olie på en varm pande. Krydr dem med salt og peber.Servér straks bøffer, svampe, kartofler og blandet salat.Opskriften er til 2 personerTIP:Kog kartofler til fredag, nu du er i gang.Få indkøbslisten til hele ugen herUGENS ANDRE OPSKRIFTER