![https://imgix.femina.dk/media/589437eb494e4827b3e074eaca410e69.jpg](https://imgix.femina.dk/media/589437eb494e4827b3e074eaca410e69.jpg?auto=format,compress&fit=min&fp-x=0.5&fp-y=0.5&ar=414:548)
Bøf med ristede østershatte og kartofler
31. oktober 2011
400 g kartofler
salt
300 g østershatte
olie til stegning
salt
1 håndfuld plukket timian
ENDVIDERE:
2 bøffer
lidt olie til stegning
salt og peber
TILBEHØR:
100 g blandet salat
olie og eddike
Skrub kartoflerne, skær dem i mundrette stykker, og kog dem møre i saltet vand under låg.
Riv svampene i grove stykker. Kassér den nederste, seje del af østershattene. Skær kartoflerne i mundrette stykker, og rist østershatte og kartofler i lidt olie på en varm pande, til begge dele er gyldne. Krydr dem med salt og rigeligt timian.
Steg bøfferne i olie på en varm pande. Krydr dem med salt og peber.
Servér straks bøffer, svampe, kartofler og blandet salat.
Opskriften er til 2 personer
TIP:
Kog kartofler til fredag, nu du er i gang.
Få indkøbslisten til hele ugen her
UGENS ANDRE OPSKRIFTER
![https://imgix.femina.dk/legacy/media/484b709a6f6e477f80046acdc2cfd391.jpg](https://imgix.femina.dk/legacy/media/484b709a6f6e477f80046acdc2cfd391.jpg?auto=format,compress&fit=min&crop=faces,entropy&ar=4:3)
![https://imgix.femina.dk/legacy/media/53db1de0520f4aa9b867e236a55bcf5f.jpg](https://imgix.femina.dk/legacy/media/53db1de0520f4aa9b867e236a55bcf5f.jpg?auto=format,compress&fit=min&crop=faces,entropy&ar=4:3)
![https://imgix.femina.dk/legacy/media/42516654610a43e4b809e55357990e9f.jpg](https://imgix.femina.dk/legacy/media/42516654610a43e4b809e55357990e9f.jpg?auto=format,compress&fit=min&crop=faces,entropy&ar=4:3)
![https://imgix.femina.dk/legacy/media/6a23dea47d464b64b35ed3b455ac15c3.jpg](https://imgix.femina.dk/legacy/media/6a23dea47d464b64b35ed3b455ac15c3.jpg?auto=format,compress&fit=min&crop=faces,entropy&ar=4:3)