
Asian hot style suppe med kylling og spidskål
2. maj 2013Skøn, nem og frisk mad! Suppen mætter ekstra godt, fordi der er kokosmælk i.
Asian hot style suppe med kylling og spidskål til 2 personer (30 min.)
Ingredienser:
Suppe:
1 løg i både
4 limeblade
20 g ingefær i skiver
½ bundt koriander, stilke
1 citrongræs, grofthakket
1 spsk. sukker
¼ dl limesaft
3 spsk. fiskesauce
2-3 spsk. rød karrypasta, efter smag, og karry
1 dåse kokosmælk, 400 ml
1 l vand
Fyld:
150 g risnudler
2 kyllingebryster
salt
1 rødløg i fine både
½ spidskål, snittet
1 håndfuld plukket koriander
Opskrift - Sådan laver du asian hot style suppe med kylling og spidskål:
1. Kom alle suppeingredienserne (undtagen fyldet) i en gryde, og lad suppen småkoge i 20-25 minutter.
2. Si suppen over i en ren gryde; kog den op igen.
3. Hæld kogende vand over nudlerne, og lad dem trække møre (eller kog dem efter anvisningen på pakken).
4. Pochér kyllingebrysterne i kogende, rigeligt saltet vand i 15-20 minutter, eller til de er gennemtilberedte.
5. Pluk kødet fra hinanden, så snart det er til at røre ved.
6. Anret kylling, nudler, kål og løg i to store skåle. Hæld den varme suppe over, og servér straks.
TIP: Hvis du ikke vil have for mange kulhydrater, kan du udelade nudlerne og skrue op for kålen.
Få indkøbslisten til hele ugen her
UGENS ANDRE OPSKRIFTER
Tirsdag: Tærte med kartofler, asparges og gedeost - Få opskriften her
Onsdag: Hot svin i wrap - Få opskriften her
Torsdag: Hakkebøffer med koriandersmør og maste kartofler - Få opskriften her
Fredag: Rugmelsstegt makrel med brunet smør - Få opskriften her