Amerikansk kartoffelsalat
Foto: Bjørn Jakobsen
Kartoffelsalat (Tid: 30 min + kogetid)
Ingredienser: kartoffelsalat
2 kg kolde kogte kartofler
2 løg
4 fed hvidløg
6 hårdkogte æg
3 stilke bladselleri
1 stor grøn peberfrugt
2-3 spsk pickles
200 g mayonnaise
2 dl ymer
Salt, peber
Purløg
Fremgangsmåde: kartoffelsalat
Skær de pillede kartofler i 2 x 2 cm terninger.
Pil og hak løg og hvidløg fint.
Pil æggene og skær dem i terninger.
Hak bladselleri, peberfrugt og pickles groft.
Hæld det hele i en stor skål.
Bland en dressing af mayonnaise, ymer, salt og peber, hæld den over kartoffelblandingen og vend forsigtigt salaten.
Lad kartoffelsalaten trække i køleskabet mindst 3 timer, inden den serveres med et drys klippet purløg.
LÆS MERE: Vil du have flere retter til american barbecue, så klik her!
Hvad synes du om denne opskrift?
Giv et antal stjerner oppe i hjørnet, eller skriv din kommentar nederst.