Mad
10. juli 2012

Amerikansk kartoffelsalat

Kartoffelsalat er et evigt hit, her får du opskriften på en amerikansk en af slagsen
Af: Lynn Andersen
https://imgix.femina.dk/media/sondag/2012/07/28/american-barbecue/kartoffelsalat612x325.jpg

Foto: Bjørn Jakobsen

Kartoffelsalat (Tid: 30 min + kogetid)

Ingredienser: kartoffelsalat
2 kg kolde kogte kartofler
2 løg
4 fed hvidløg
6 hårdkogte æg
3 stilke bladselleri
1 stor grøn peberfrugt
2-3 spsk pickles
200 g mayonnaise
2 dl ymer
Salt, peber
Purløg

Fremgangsmåde: kartoffelsalat
Skær de pillede kartofler i 2 x 2 cm terninger.

Pil og hak løg og hvidløg fint.

Pil æggene og skær dem i terninger.

Hak bladselleri, peberfrugt og pickles groft.

Hæld det hele i en stor skål.

Bland en dressing af mayonnaise, ymer, salt og peber, hæld den over kartoffelblandingen og vend forsigtigt salaten.

Lad kartoffelsalaten trække i køleskabet mindst 3 timer, inden den serveres med et drys klippet purløg.

LÆS MERE: Vil du have flere retter til american barbecue, så klik her!

Hvad synes du om denne opskrift?
Giv et antal stjerner oppe i hjørnet, eller skriv din kommentar nederst.

Læs mere om:

Læs også