Aftensmad

Ugens madplan: Kalv, lam, kylling og fisk

af Camilla Zarah Lawes 13. juli 2015
Foto: Columbus Leth
Synes du også, at det er lidt besværligt at planlægge ugens madlavning? Vi har gjort alt forarbejdet for dig og serverer her en færdig madplan. I denne uge skal du bl.a. have marineret marineret kalvecuvette med couscoussalat, lammekofta med myntesalat og halve bagte kartofler og skindstegt sandart med spidskål og urtekartoffelmos. Få alle opskrifterne her

Her får du fem nemme og lækre opskrifter, som giver dig god mad på bordet hver dag ugen igennem

Mandag: Marineret kalvecuvette med couscoussalat - Få opskriften her

Tirsdag: Lammekofta med myntesalat og halve bagte kartofler - Få opskriften her

Onsdag: Skindstegt sandart med spidskål og urtekartoffelmos - Få opskriften her

Torsdag: Hakkebøf med grove fritter, chilimayonnaise og grøn salat - Få opskriften her

Fredag: Kyllingekødboller med pasta og tomatsauce - Få opskriften her

INDKØBSLISTE

KØD OG FISK 500 g hakket kyllingekød 1 kalvecuvette (ca. 900 g) 500 g hakket oksekød 500 g hakket lammekød 600 g sandartfilet med skind   FRUGT OG GRØNTSAGER 1 løg 1 rødløg 1 helt hvidløg  1 bundt forårsløg  8 bagekartofler  500 g nye kartofler 500 g tomater 650 g cocktailtomater  1 agurk 1 radicchio 1 spidskål 1 hovedsalat 1 stykke frisk ingefær  1 usprøjtet citron 3 appelsiner, heraf mindst 1 usprøjtet 1 bundt bredbladet persille  1 bundt timian  1 bundt mynte  1 bundt basilikum 1 bundt koriander    FERSKVARER OG KOLONIAL 2 dl yoghurt naturel 1 dl piskefløde  1 kugle frisk mozzarella    60 g parmesan 3 æg  65 g smør  2½ dl god mayonnaise  1 pakke friske lasagneplader 3 dl couscous 1 dåse hakkede tomater 100 g tørrede figner 50 g hasselnødder 3 tsk. tørret oregano  1 tsk. stødt koriander 1 tsk. spidskommen 2 spsk. tørrede chiliflager   DU SKAL OGSÅ BRUGE 50 g brødkrummer (af daggammelt hvedebrød) sojasauce rapsolie solsikkeolie olivenolie hvid balsamicoeddike eddike salt og friskkværnet peber  1 spsk. rørsukker  8 tynde træspyd