Aftensmad

Ugens madplan: Bagt torsk, tandoori kylling og lammefilet

af Marie Melchior 31. august 2015
Foto: Line Falck
Synes du også, at det er lidt besværligt at planlægge ugens madlavning? Vi har gjort alt forarbejdet for dig og serverer her en færdig madplan. I denne uge skal du bl.a. have bagt torsk med dampet spidskål og koriander, tandoori-kylling med gulerødder, linser og krydret yoghurt og urtemarineret lammefilet med stegte grøntsager. Få alle opskrifterne her

Her får du fem nemme og lækre opskrifter, som giver dig god mad på bordet hver dag ugen igennem

 

UGENS OPSKRIFTER

Mandag: Bagt torsk med dampet spidskål og koriander - Få opskriften her

Tirsdag: Tandoori-kylling med gulerødder, linser og krydret yoghurt - Få opskriften her

Onsdag: Kødboller med linguine og stegte tomater - Få opskriften her

Torsdag: Urtemarineret lammefilet med stegte grøntsager - Få opskriften her

Fredag: Lynstegt svinekød med aubergine og grønne bønner - Få opskriften her

INDKØBSLISTE TIL HELE UGEN

  KØD OG FISK 800 g torskefilet 4 kyllingebryster 500 g hakket oksekød 400 g lammefilet 500 g svinekød i tern   FRUGT OG GRØNT 1 kg små kartofler 400 g kartofler 1 bundt nye gulerødder 3 fed hvidløg 1 spidskål 200 g friske grønne bønner 500 g daddeltomater 4 majskolber 1 squash 1 aubergine 2 hjertesalat 2 friske røde chilier 1 lille bundt citrontimian 2 bundter koriander 1 bundt basilikum 1 bundt mynte 1 bundt persille 4 citroner, heraf mindst 1 usprøjtet 1 limefrugt   FERSKVARER OG KOLONIAL 25 g smør 4 dl græsk yoghurt 1 æg 100 g parmesan 200 g grønne linser 1 spsk. hele korianderfrø 2 spsk. tandoori-krydderi 1 spsk. gurkemeje 3 spsk. sesamfrø 400 g linguine (smal båndpasta) 200 g nudler 1 spsk. muscovadosukker   DU SKAL OGSÅ BRUGE salt og friskkværnet peber ¼ l olivenolie 4 spsk. solsikkeolie 2 spsk. balsamicoeddike 1 spsk. fiskesauce 2 spsk. sojasauce 1 spsk. sennep 3 spsk. rasp