Quinoa-bowl med varmrøget laks og avocadcreme 
 Tid: 25 minutter. Ovntid: 20 minutter Antal personer: 4   DET SKAL DU BRUGE 400 g varmrøget laks 1 broccoli 1 spsk. olivenolie salt 4 dl quinoa 8 dl grøntsagsbouillon 100 g frisk spinat     AVOCADOCREME 2 modne avocadoer 1 dl græsk yoghurt 2 spsk. citronsaft salt og friskkværnet peber  
  PRØV OGSÅ: Quinoa-schnitzel med ærtepure (link fjernet)   
Opskrift - sådan laver du quinoa-bowl med varmrøget laks og avocadcreme 
   1. Tænd ovnen på 175°. Del broccoli i buketter, og fordel dem på en bageplade beklædt med bagepapir. Vend dem med olie, krydr med salt, og bag dem i ovnen i ca. 20 minutter, til de er let gyldne.   2. AVOCADOCREME: Flæk avocadoerne, fjern stenen, og løft avocadokødet ud med en ske. Læg avocadokødet i en skål sammen med yoghurt, citronsaft, salt og peber. Blend det med en stavblender, til du får en luftig creme.   3. Skyl quinoa grundigt i en sigte, og kog den i bouillon i ca. 15 minutter. Skyl spinaten grundigt. Anret skåle med ristet broccoli, quinoa, spinat, varmrøget laks og avocadocreme.     
Få indkøbslisten til hele ugen her
  
 UGENS ANDRE OPSKRIFTER
 Mandag: Æggekage med grønkål og svampe – Få opskriften her
 Tirsdag: Panang curry med kyllingekødboller – Få opskriften her
 Torsdag: Bønnepasta med ærter, burrata og serrano – Få opskriften her (link fjernet)
 Fredag: Koteletter med bagte rodfrugter og rødløg – Få opskriften her (link fjernet)