Quinoa-bowl med varmrøget laks og avocadcreme
Tid: 25 minutter. Ovntid: 20 minutter
Antal personer: 4
DET SKAL DU BRUGE
400 g varmrøget laks
1 broccoli
1 spsk. olivenolie
salt
4 dl quinoa
8 dl grøntsagsbouillon
100 g frisk spinat
AVOCADOCREME
2 modne avocadoer
1 dl græsk yoghurt
2 spsk. citronsaft
salt og friskkværnet peber
PRØV OGSÅ:
Quinoa-schnitzel med ærtepure
Opskrift - sådan laver du quinoa-bowl med varmrøget laks og avocadcreme
1. Tænd ovnen på 175°. Del broccoli i buketter, og fordel dem på en bageplade beklædt med bagepapir. Vend dem med olie, krydr med salt, og bag dem i ovnen i ca. 20 minutter, til de er let gyldne.
2. AVOCADOCREME: Flæk avocadoerne, fjern stenen, og løft avocadokødet ud med en ske. Læg avocadokødet i en skål sammen med yoghurt, citronsaft, salt og peber. Blend det med en stavblender, til du får en luftig creme.
3. Skyl quinoa grundigt i en sigte, og kog den i bouillon i ca. 15 minutter. Skyl spinaten grundigt. Anret skåle med ristet broccoli, quinoa, spinat, varmrøget laks og avocadocreme.
Få indkøbslisten til hele ugen her
UGENS ANDRE OPSKRIFTER
Mandag: Æggekage med grønkål og svampe – Få opskriften her
Tirsdag: Panang curry med kyllingekødboller – Få opskriften her
Torsdag: Bønnepasta med ærter, burrata og serrano – Få opskriften her
Fredag: Koteletter med bagte rodfrugter og rødløg – Få opskriften her
