Aftensmad

Pizza med friske tomater og lufttørret skinke

19. august 2013
af Gitte Heidi Rasmussen
Foto: Bjørn Jakobsen
Nem og bekvem pizza, lige til at tage med

At lave sin egen pizza er på ingen måde besværligt - slet ikke hvis du gør som i denne opskrift, og snyder lidt.Denne opskrift på hjemmelavet pizza er nemlig med en færdigkøbt pizzadej, som endda er rullet ud. Så slipper du for at stå med den klistrede pizzadej ud over hele køkkenbordet, når du vil forkæle familien med hjemmelavet pizza.

Pizza med friske tomater og lufttørret skinke

Dette skal du bruge1 rulle grov pizzadej, ca. 280 g250 g cherrytomater, gerne forskellige1 fed hvidløg1 spsk friskhakket basilikumSalt, peber1 pose mozzarella125 g 60 g lufttørret skinkeRucola eller basilikumPrøv også pizza med spinat og feta - få opskriften herSådan gør duRul dejen til din pizza ud og læg på en bageplade med bagepapir. Hak tomaterne og bland med knust hvidløg, basilikum, salt og peber. Fordel tomatblandingen på pizzabunden og læg tynde skiver frisk mozzarella på.Bag din pizza ved 225 grader i ca. 12 min., til bunden er sprød og gylden.Tag den færdigbagte pizza ud af ovnen, pil fedtkanten af skinken og læg den oven på den varme pizza og drys med rucola.Server den hjemmelavede pizza lun og med et drys friskrevet parmesan.Vild med pizza? Du kan også prøve denne pizza med kartofler, svampe, pesto og artikskokker