Aftensmad

Pasta med valnøddepesto

af Susanne Palmqvist 26. april 2013
Foto: Anders Schønnemann
Dejlig enkel pasta ret med masser af valnøddesmag. Dryp med en god olivenolie, evt. citronolie, eller drys med friskrevet parmesan

Pasta med valnøddepesto til 4 personer Ingredienser:400-500 g hjemmelavet fettuccine - se opskrift herELLER 2 pakker frisk fettuccine a 250 gPesto:150 g valnødder1 fed revet hvidløg30 g revet parmesanost1 dl olivenolie1 spsk. citronsaftcitronskal af ½ økocitronsaltEndvidere: 250 g mørke champignoner el.a. svampe½ spsk. olivenoliestor håndfuld rucolakværnet peberTilbehør:god olivenolie til drypeller parmesan til drysOpskrift - Sådan laver du pasta med valnøddepesto1. Sæt rigeligt vand + salt over til pasta.2. Kom alle dele til pestoen i en minihakker/blender, og kør det til en lidt grov pesto.3. Skær svampene i mindre stykker, og rist dem gyldne i lidt olie. Skyl og hak evt. rucolaen groft.4. Kog pasta al dente. Lad den dryppe af, og vend den straks med ristede svampe, pesto og rucola, og kværn peber over.Servér evt. med parmesandrys, og sæt olien på bordet.Prøv også: Pasta med laks