https://imgix.femina.dk/media/article/pasta-antipasto.jpg
Mad

Pasta antipasto

27. januar 2015
af Julie Hey
Foto: Bjørn Jakobsen
Pasta er nem og hurtig mad. Her får du opskriften på pasta antipasto.

TID: 10 MIN.

Ingredienser:

40 g pinjekerner

1-2 bdt basilikum

125 g oliven

8-12 skiver tørret skinke

180 g grillede artiskokker, købes på glas

FRA KØKKENSKABET:

350 g pasta

Salt, peber

1-2 fed hvidløg

¾ dl olivenolie Kog pastaen al dente i letsaltet vand.

Sådan gør du:

Rist pinjekernerne gyldne på en tør pande. Læg dem på et stykke køkkenrulle. Blend 1½ spsk ristede pinjekerner med 2 håndfulde basilikum (ca. 35 g), presset hvidløg og olivenolie. Smag pestoen til med salt og peber.

Vend pastaen i pestoen og anret i skåle med oliven, skinke, artiskokker og frisk basilikum. Drys evt. med ristede pinjekerner.

Læs også