
Kongehuset
Nudelsuppe med svinekød og grønkål til 4 personer (40 min)
Dejlig, klar suppe med asiatisk islæt. Du kan bruge kylling eller kalkun i stedet for svinemørbrad. INGREDIENSER 400 g svinemørbrad 2 spsk. sesamolie til stegning 1 cm frisk ingefær 1 fed hvidløg 2 spsk. fiskesauce 2 spsk. sojasauce 1 l kyllinge- eller grøntsagsbouillon 200 g frisk grønkål (plus ekstra til serveringen) 75 g risnudler TIL SERVERING 2 spsk. frisk mynte 2 spsk. frisk koriander 60 g bønnespirer 1 limefrugt Opskrift - sådan laver du nudelsuppe med svinekød og grønkål 1. Afpuds mørbraden, og skær kødet i strimler. Steg det i sesamolie i en tykbundet gryde med revet ingefær og hakket hvidløg. Tilsæt fiskesauce, sojasauce og bouillon. Lad suppen simre under låg i 30 minutter. 2. Skyl grønkålen grundigt, og skær den i fine strimler. Læg grønkål og nudler i suppen, når der er 5 minutter tilbage af kogetiden. Tjek, at nudlerne er møre, og servér suppen skoldhed med et drys ekstra grønkål, friskhakket mynte og koriander, skyllede bønnespirer og lidt friskpresset limesaft. UGENS ANDRE OPSKRIFTERPerlebygsuppe med kødboller - Få opskriften her
Kartoffelsuppe med kokosmælk og linser - Få opskriften her
Muslingesuppe med kartoffelfritter og chilimayo - Få opskriften her