Aftensmad

Marineret sild med rødbede-porrecreme

af Lone Kjær 17. februar 2009
Foto Bjørn Jakobsen
TID: ca. 20 min.Et stykke med sild er altid populært. Server silden med en rødbede-porrecreme - fantastisk enkelt og rigtig lækkert.50 g syltede

TID: ca. 20 min.

Et stykke med sild er altid populært. Server silden med en rødbede-porrecreme - fantastisk enkelt og rigtig lækkert.

50 g syltede rødbeder1 porre4 kviste persille4 kviste dild 2 dl fromage frais 1 spsk let mayonnaiseSalt og peber200 g marinerede hvide sild1 hjertesalat4 tykke skiver rugbrøda 75 g

1. Hak de syltede rødbeder og snit porren - tag lidt fra til pynt. Hak persille og dild - og gem lidt dild til pynt.

2. Rør fromage frais med mayonnaise og smag til med salt og peber. Vend syltede rødbeder, porre, persille og dild i cremen.

3. Afdryp silden og skær fileterne i mundrette stykker.

4. Skyl salaten og anret den på rugbrød med rødbede-porrecreme og sild. Top med resten af porrerne og pynt med dild.

Energi pr. person: 360 kcal. Fordelt på: protein 17%, kulhydrat 59%, fedt 24%