Aftensmad

Madplan: Mangler du inspiration til hverdagsretter?

18. august 2014
af webredaktionen
En madplan gør hverdagen nemmere og kan give ny inspiration til hverdagsretterne. Nu kan du købe FEMINAs populære uge-madplaner for et helt år.

Hvorfor er en madplan så populært?

Måske kniber det med tiden i hverdagen. Måske er det inspirationen, der mangler. Måske har du brug for at få et bedre overblik over, hvor mange penge du bruger på mad. Og måske vil du bare gerne undgå at smide alt muligt tilfældigt i kurven og impulskøbe, når du er ude at købe ind. Løsningen er: En madplan.

  På FEMINA anstrenger vi os for at lave sunde og varierede madopskrifter, som gør din hverdag lidt nemmere. Mad, du har tid og lyst til at lave. Vores madplaner har i flere år været noget af det allermest populære i bladet, og vi forsøger hele tiden at gøre madplanerne inspirerende og lækre med nye ingredienser, gamle klassikere og appetitlige billeder. Desuden hører der altid en indkøbsliste til hver uges madplan, så du nemt kan købe ind til hele ugen – og undgå unødigt madspild.   Derfor vil vi gerne give dig muligheden for nu at købe vores populære madplaner, samlet til et nemt og overskueligt minimagasin. Madplanerne har alle været i FEMINA i tidens løb og er lavet af kok og kogebogsforfatter, Louisa Lorang, som du måske også kender fra fjernsynet.  
  Hver uges madplan indeholder 5 opskrifter på hverdagsretter, du nemt kan lave fra mandag til fredag. Opskrifterne har desuden en tidsangivelse på, og de fleste kan klares på 20-40 minutter.   Rigtig god fornøjelse!  

KØB FEMINAS MADPLAN HER

 

Gå på opdagelse på FEMINAs hjemmeside og få inspiration til desserter og forretter