madplan
Aftensmad

Madplan: Laks, boghvede-otto og kødboller

af Emma Martiny 12. april 2018
Foto: Winnie Methmann
Synes du også, at det er lidt besværligt at planlægge ugens madlavning? Vi har gjort alt forarbejdet for dig og serverer her en færdig madplan. I denne uge skal du bl.a. have sumakpaneret laks med ovnbagt pastinaksalat, boghvede-otto med ristet fennikel og sprød serrano og kødboller i tomatsauce med squash-spaghetti. Få alle opskrifterne her

Med en madplan bliver det let og overskueligt at servere skøn mad for hele familien. Og sammen med feminas madplan får du også en fiks og færdig indkøbsliste.

TIL DENNE UGES MADPLAN SKAL DU BRUGE

KØD OG FISK 800 g laksefilet uden skind 400 g hakket kyllingekød 60 g serranoskinke 500 g hakket oksekød   FRUGT OG GRØNTSAGER 1 kg pastinakker 1 granatæble 2 rødløg 2 løg 1 bundt bredbladet persille 1 usprøjtet citron 12 fed hvidløg 1 kg søde kartofler 250 g frisk spinat  1 bundt blandet persille, dild og/eller purløg 750 g kartofler 1 bundt grønne asparges 2 fennikler 2 squash 1 bundt frisk basilikum    FERSKVARER OG KOLONIAL 50 g pinjekerner 150 g feta 10 æg 125 g frisk mozzarella 1 groft brød 220 g parmesan 2 dl cremefraiche 18 % 1 glas kapers 4 dl boghvede 2 dl hvidvin 2 dåser hakkede tomater 200 g spaghetti   DU SKAL OGSÅ BRUGE salt og friskkværnet peber olivenolie sumak  stødt spidskommen honning smør dijonsennep  hønsebouillon tørret oregano tørret basilikum rødvinseddike