Aftensmad

Madplan for hele ugen. Uge 19 - 2013

af Louisa Lorang 7. maj 2013
Foto: Anders Schønnemann
Denne uges madplan byder bl.a. på ærtesuppe med pocherede æg, lammehakkebøffer med kikærte-yoghurt og pasta med kammuslinger. Se hele ugens madplan her

Denne uges madplan består af:

Mandag: Hotdog a la completo - Få opskriften her

Tirsdag: Ærtesuppe med pocherede æg - Få opskriften her

Onsdag: Kylling og tomat i garam masala - Få opskriften her

Torsdag: Lammehakkebøffer med kikærte-yoghurt - Få opskriften her

Fredag: Pasta med kammuslinger og asparges - Få opskriften her

Til ugens madplan skal du bruge:

FRUGT OG GRØNT:ingefær3-4 citroner1 limefrugt2 avokadoer100 g babyspinatmasser af skøn salat200 g grønne asparges100 g rucola400 g små tomater1 potte ærteskud2 tomater1 lille spidskål1 aubergine

KOLONIALVARER:garam masala1 dåse hakkede tomater (400 ml)mangochutney300 g kikærtergroft brød2 hotdogbrødnaanbrød

KØL OG FRYS:250 g frisk pastagræsk yoghurt 10 %250 g ærter fra frost (optøede)2 gode pølser3-4 hele kyllingelår400 g hakket lammekød

KØB HOS FISKEHANDLEREN FREDAG:6-8 store kammuslinger

TJEK DESUDEN AT DU HAR:olivenolieolie til stegningsalt, peber, sukkeræbleeddikeevt. mayonnaisehvidvinhønse- eller grøntsagsbouillonspidskommenjomfru i det grønne (nigellafrø)2 løg6 fed hvidløg2 ægsmørparmesan