madplan
Aftensmad

Madplan: Æggekage, bønnepasta og koteletter

af Emma Martiny 15. februar 2018
Foto: Nina Malling
Synes du også, at det er lidt besværligt at planlægge ugens madlavning? Vi har gjort alt forarbejdet for dig og serverer her en færdig madplan. I denne uge skal du bl.a. have æggekage med grønkål og svampe, bønnepasta med ærter, burrata og serrano og koteletter med bagte rodfrugter og rødløg. Få alle opskrifterne her

Med en madplan bliver det let og overskueligt at servere skøn mad for hele familien. Og sammen med feminas madplan får du også en fiks og færdig indkøbsliste.

Her får du fem nemme og lækre opskrifter, som giver dig god mad på bordet hver dag ugen igennem.

TIL DENNE UGES MADPLAN SKAL DU BRUG

KØD OG FISK 500 g hakket kyllingekød 4 koteletter 400 g varmrøget laks 150 g serranoskinke   FRUGT OG GRØNTSAGER 2 modne avocadoer 2 citroner 1 limefrugt 5 kaffirlimeblade 2-3 cm frisk ingefær 2 små løg 3 rødløg 6 fed hvidløg 1 kg blandede rodfrugter, f.eks. gulerødder, rødbeder, pastinakker  250 g blandede svampe 1 rød peberfrugt 1 broccoli 1 frisk grønkål 100 g frisk spinat 1 bundt frisk koriander 1 bundt frisk basilikum 1 bundt frisk rosmarin 250 g frosne ærter   FERSKVARER OG KOLONIAL 6 æg 1 dl mælk 1 dl græsk yoghurt 75 g parmesan 1-2 kugler burrata eller bøffelmozzarella 1 dåse kokosmælk 1 glas peanutbutter 1 glas panang karrypasta 400 g bønnepasta eller spaghetti 500 g ris 500 g quinoa ½ rugbrød   DU SKAL OGSÅ BRUGE salt og friskkværnet peber smør fiskesauce olivenolie evt. kokosolie grøntsagsbouillon honning balsamicoeddike