kyllingespyd
Aftensmad

Kyllingespyd med broccoli

7. juni 2010
af Louisa Lorang
Foto: Anders Schønnemann
Få her opskriften på lækre kyllingespyd med broccoli.

Kyllingespyd med broccoli

2 kyllingebryster½ dl soja3 spsk. flydende honningsaft af 1 lime1 spsk. sesamolie2 spsk. sesamfrø

ENDVIDERE:1 broccoli, 500 glidt olie til stegning3 fed hvidløg i tynde skiver2 spsk. soja1 spsk. sukker

TILBEHØR:kogte ris, gerne grovesød chilisauce

Prøv også: Kyllingespyd med figner og spidskålssalat

Opskrift - sådan laver du kyllingespyd med broccoli

Skær kyllingebrysterne i hver 3 aflange stykker. Rør soja, honning, lime og sesamolie sammen, og kom kyllingen i marinaden. Lad den trække i 1 time i køleskabet. Sæt kyllingen på spyd, og læg dem på en bageplade med bagepapir. Drys med sesamfrø, og steg spyddene i en forvarmet ovn ved 200° i 10-15 minutter, eller til kyllingen er gennemstegt.Del imens broccolien i mindre buketter, og rist dem i lidt olie på en varm pande. Kom hvidløg, soja og sukker ved, og lad det hele stege, til broccolien er mør, men med bid.Servér straks kyllingespyd med broccoli, ris og sød chilisauce.

Opskriften er til 2 personer