

Kyllingespyd med broccoli
7. juni 2010Kyllingespyd med broccoli
2 kyllingebryster½ dl soja3 spsk. flydende honningsaft af 1 lime1 spsk. sesamolie2 spsk. sesamfrø
ENDVIDERE:1 broccoli, 500 glidt olie til stegning3 fed hvidløg i tynde skiver2 spsk. soja1 spsk. sukker
TILBEHØR:kogte ris, gerne grovesød chilisauce
Prøv også: Kyllingespyd med figner og spidskålssalat
Opskrift - sådan laver du kyllingespyd med broccoli
Skær kyllingebrysterne i hver 3 aflange stykker. Rør soja, honning, lime og sesamolie sammen, og kom kyllingen i marinaden. Lad den trække i 1 time i køleskabet. Sæt kyllingen på spyd, og læg dem på en bageplade med bagepapir. Drys med sesamfrø, og steg spyddene i en forvarmet ovn ved 200° i 10-15 minutter, eller til kyllingen er gennemstegt.Del imens broccolien i mindre buketter, og rist dem i lidt olie på en varm pande. Kom hvidløg, soja og sukker ved, og lad det hele stege, til broccolien er mør, men med bid.Servér straks kyllingespyd med broccoli, ris og sød chilisauce.
Opskriften er til 2 personer
Læs også
