https://imgix.femina.dk/storage_1/media/1340-kyllingeruller.jpg
Mad

Kyllingeruller med spinat og mozzarella

7. oktober 2013
af Susanne Palmqvist
Foto: Anders Schønnemann
Kyllingebryster er ultra magre, men spinat og mozzarella sørger for, at de stadig er saftige, når du har stegt dem. Kom gerne det sidste spinat i pastaen

Kyllingeruller med spinat og mozzarella til 2 personer

INGREDIENSER

125 g frisk spinat
2 fed hvidløg i tynde skiver
1 spsk. olie
salt og kværnet peber
1 pose frisk mozzarella (dem i saltlage), 125 g
2 kyllingebryster
1 håndfuld frisk basilikum (kan undværes)
frisk pasta
2 stilke cherrytomater
evt. 4 små milde
chili/minisnackpebre

Opskrift - sådan laver du kyllingeruller med spinat og mozzarella

1. Skyl spinaten godt. Snit hvidløget i tynde skiver. Svits begge dele hurtigt i olie, til spinaten falder sammen. Drys med salt og peber. Pres så meget væde af som muligt i en si.

2. Skær osten i tykke skiver. Læg et snit på langs af kyllingebrysterne, og luk dem op. Kom lidt spinat og ost på og evt. basilikum. Krydr med salt og peber. Luk med kødnåle, eller bind snor omkring. Brun godt på alle sider, og steg ved svagere varme i ca. 15 minutter (laver du til mange, så sæt dem i en 180° varm ovn i 15-20 minutter). Kog imens pastaen (se kogetid på pakken), og rist tomater og chili på en meget varm pande. Vend resten af spinat i pastaen, og servér med skiver af rullerne.P

Læs også