Aftensmad

Kyllingeruller med spinat og mozzarella

7. oktober 2013
af Susanne Palmqvist
Foto: Anders Schønnemann
Kyllingebryster er ultra magre, men spinat og mozzarella sørger for, at de stadig er saftige, når du har stegt dem. Kom gerne det sidste spinat i pastaen

Kyllingeruller med spinat og mozzarella til 2 personer

INGREDIENSER

125 g frisk spinat2 fed hvidløg i tynde skiver1 spsk. oliesalt og kværnet peber1 pose frisk mozzarella (dem i saltlage), 125 g2 kyllingebryster1 håndfuld frisk basilikum (kan undværes)frisk pasta2 stilke cherrytomaterevt. 4 små mildechili/minisnackpebre

Opskrift - sådan laver du kyllingeruller med spinat og mozzarella

1. Skyl spinaten godt. Snit hvidløget i tynde skiver. Svits begge dele hurtigt i olie, til spinaten falder sammen. Drys med salt og peber. Pres så meget væde af som muligt i en si.

2. Skær osten i tykke skiver. Læg et snit på langs af kyllingebrysterne, og luk dem op. Kom lidt spinat og ost på og evt. basilikum. Krydr med salt og peber. Luk med kødnåle, eller bind snor omkring. Brun godt på alle sider, og steg ved svagere varme i ca. 15 minutter (laver du til mange, så sæt dem i en 180° varm ovn i 15-20 minutter). Kog imens pastaen (se kogetid på pakken), og rist tomater og chili på en meget varm pande. Vend resten af spinat i pastaen, og servér med skiver af rullerne.P

PRØV OGSÅ

Salat med kylling og blå ost - får opskriften her

Kylling med rabarber og agurkesalat - få opskriften her