

Kyllingeruller med spinat og mozzarella
7. oktober 2013Kyllingeruller med spinat og mozzarella til 2 personer
INGREDIENSER
125 g frisk spinat2 fed hvidløg i tynde skiver1 spsk. oliesalt og kværnet peber1 pose frisk mozzarella (dem i saltlage), 125 g2 kyllingebryster1 håndfuld frisk basilikum (kan undværes)frisk pasta2 stilke cherrytomaterevt. 4 små mildechili/minisnackpebre
Opskrift - sådan laver du kyllingeruller med spinat og mozzarella
1. Skyl spinaten godt. Snit hvidløget i tynde skiver. Svits begge dele hurtigt i olie, til spinaten falder sammen. Drys med salt og peber. Pres så meget væde af som muligt i en si.
2. Skær osten i tykke skiver. Læg et snit på langs af kyllingebrysterne, og luk dem op. Kom lidt spinat og ost på og evt. basilikum. Krydr med salt og peber. Luk med kødnåle, eller bind snor omkring. Brun godt på alle sider, og steg ved svagere varme i ca. 15 minutter (laver du til mange, så sæt dem i en 180° varm ovn i 15-20 minutter). Kog imens pastaen (se kogetid på pakken), og rist tomater og chili på en meget varm pande. Vend resten af spinat i pastaen, og servér med skiver af rullerne.P
PRØV OGSÅ
Læs også
